Officiële Publicaties

De Metropoolregio Eindhoven heeft een eigen elektronisch publicatieblad. Voor de bekendmaking van verordeningen en andere besluiten van algemene strekking maakt de Metropoolregio gebruik van het Decentraal Regelgeving Platform (DROP). De bekendmakingen van deze besluiten zijn te vinden op www.officielebekendmakingen.nl.

 

 

Regionale Agenda en Gemeenschappelijke regeling

kaft Regionale Agenda 300 x 224De Regionale Agenda 2015-2018 en Gemeenschappelijke Regeling zijn de basis van de Metropoolregio Eindhoven.

In de Gemeenschappelijke Regeling Metropoolregio Eindhoven is vastgelegd op welke manier we samen werken.

Die nieuwe koers met focus op drie thema's, economie, mobiliteit en ruimte, is vastgelegd in de Regionale Agenda 2015-2018. De Regionale Agenda 2015-2018 is daarmee de basis voor de bestuurlijke samenwerking van de 21 gemeenten in de regio Eindhoven.

 

Leeswijzer Regionale Agenda

De Regionale Agenda 2015-2018 is een doorklikbaar PDF-document. Het document start met een samenvatting. Naar beneden scrollend, kom je bij de index. Vanuit daar kun je kiezen welk onderdeel van de Regionale Agenda je wil lezen. Misschien ben je alleen geïnteresseerd in de ambitie van de Metropoolregio Eindhoven? Of wil je meteen door naar hoe de bestuurlijke samenwerking werkt? Klik dan in de index op de tekst of op het symbool van dat onderdeel. Je springt dan automatisch naar de betreffende pagina in de Regionale Agenda; een korte samenvatting van dat onderdeel. Meer weten? Klik dan op 'meer informatie', links onder aan de pagina. Door rechtsonder op 'index' te klikken, kun je vanuit elke pagina terug naar de index.

Delen

FacebookTwitterLinkedIn