Metropoolregio Eindhoven

Postadres:

Postbus 985

5600 AZ EINDHOVEN

 

Bezoekadres:

Raiffeisenstraat 18

5611 CH Eindhoven 


T: 040 - 2 594 594

E: ...  

 

Helmi 110 x 162

Helmi Leijen
Secretariaat   
Marlies 110 x 162 Marlies Geurts
Secretariaat

 

   

 

Bereikbaarheid Metropoolregio Eindhoven

Openbaar Vervoer
De Metropoolregio Eindhoven is  goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station Eindhoven is het 5 minuten lopen. Via het Stationsplein naar de Dommelstraat en is de eerste straat rechts de Raiffeisenstraat.

 

Met de auto
Kom je met de auto? Dan zijn er meerdere mogelijkheden om te parkeren. Aan de Raiffeisenstraat bevindt zich een parkeerterrein met betaald parkeren. Andere parkeermogelijkheden in Eindhoven staan op deze kaart. Nummer 11 is het parkeerterrein dat aan de Raiffeisenstraat ligt.

 

Let op!

Er is nogal wat aan het veranderen. De Vestdijk is namelijk op de schop gegaan. Het is niet meer mogelijk bij de kruising Ten Hagestraat – Vestdijk  met de auto richting station te rijden. Klik hier voor het kaartje met de meest recente stand van zaken.

 

Met ingang van 26 november 2018 zijn we per auto alleen nog bereikbaar vanaf de stations-zijde.  De rijrichting over de Vestdijk is nl. veranderd: je kunt alleen nog maar vanaf het station in zuidelijke richting rijden (in de richting van het Pulmann-hotel).

 

Kom je via het zuiden het centrum binnen, dan blijft het mogelijk de auto te parkeren in de Heuvelgalerie-parkeergarage. Loop via de zijkant de Heuvelgalerie uit, steek de Vestdijk over en loop de Raiffeisenstraat in, om de bocht vind je ons!

 

Er is aanvullend nieuws:
Van maandag 15 tot en met woensdag 17 april en van maandag 6 tot en met woensdag 8 mei 2019 is het niet mogelijk om vanaf de Vestdijk de Raiffeisenstraat in te rijden.
Ter plaatse geven gele borden de omleidingen aan. De genoemde data zijn afhankelijk van onder andere het weer en andere onvoorziene omstandigheden. 

 

De Raiffeisenstraat blijft van 15 tot en met 17 april en van 6 tot en met 8 mei bereikbaar vanaf de zijde Stationsweg - Parklaan - Dommelstraat. De verzinkbare paal op de Raiffeisenstraat ter hoogte van de Dommelstraat blijft tijdens deze dagen omlaag, zodat de bereikbaarheid van de Raiffeisenstraat gewaarborgd blijft.


Maar informeer je vooral goed hierover vóórdat je vertrekt.

 

Delen

FacebookTwitterLinkedIn