Metropoolregio Eindhoven

Postadres:

Postbus 985

5600 AZ EINDHOVEN

 

Bezoekadres:

Raiffeisenstraat 18

5611 CH Eindhoven 


T: 040 - 2 594 594

E: ...  

 

Helmi 110 x 162

Helmi Leijen
Secretariaat   
Marlies 110 x 162 Marlies Geurts
Secretariaat

 

   

 

Bereikbaarheid Metropoolregio Eindhoven

Openbaar Vervoer
De Metropoolregio Eindhoven is  goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station Eindhoven is het 5 minuten lopen. Via het Stationsplein naar de Dommelstraat en is de eerste straat rechts de Raiffeisenstraat.

 

Met de auto
Kom je met de auto? Dan zijn er meerdere mogelijkheden om te parkeren. Aan de Raiffeisenstraat bevindt zich een parkeerterrein met betaald parkeren. Andere parkeermogelijkheden in Eindhoven staat op deze kaart. Nummer 11, is het parkeerterrein dat aan de Raiffeisenstraat ligt.

 

Let op!

Kom je naar de Metropoolregio Eindhoven vanuit het zuiden (dus niet via het NS-station)?
Dan gaat er per 22 mei 2017 wat veranderen. De Vestdijk gaat namelijk op de schop. Het is dan niet meer mogelijk bij de kruising Ten Hagestraat – Vestdijk  met de auto richting station te rijden. Lees hier meer over de veranderingen.

 

Kom je via het zuiden het centrum binnen, dan moet het in ieder geval mogelijk zijn om de auto te parkeren in de Heuvelgalerie-parkeergarage. Loop via de zijkant de Heuvelgalerie uit, steek de Vestdijk over en loop de Raiffeisenstraat in, om de bocht vind je ons!


Maar informeer je vooral goed hierover vóórdat je vertrekt.

 

Delen

FacebookTwitterLinkedIn