Contact

Metropoolregio Eindhoven

Postadres:

Postbus 985

5600 AZ EINDHOVEN

Bezoekadres:

Raiffeisenstraat 18

5611 CH Eindhoven


T: 040 - 2 594 594

E: info@metropoolregioeindhoven.nl

Helmi Leijen
Helmi Leijen
Secretariaat
Marlies Geurts
Marlies Geurts
Secretariaat

Bereikbaarheid Metropoolregio Eindhoven

Openbaar Vervoer
De Metropoolregio Eindhoven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station Eindhoven is het 5 minuten lopen. Via het Stationsplein naar de Dommelstraat; dan is de eerste straat rechts de Raiffeisenstraat.

Met de auto
Kom je met de auto? Dan zijn er meerdere mogelijkheden om te parkeren. Aan de Raiffeisenstraat bevindt zich een parkeerterrein met betaald parkeren. Andere parkeermogelijkheden in Eindhoven staan op deze kaart. Nummer 11 is het parkeerterrein dat aan de Raiffeisenstraat ligt.

Let op!

Er is nogal wat aan het veranderen. De Vestdijk is namelijk op de schop gegaan. Met ingang van 25 april 2019 is het weer mogelijk in twee rij-richtingen de Vestdijk op te rijden. Er is nog wel veel oponthoud door de werkzaamheden, maar in principe kun je erdoor.

Kom je via het zuiden het centrum binnen, dan blijft het mogelijk de auto te parkeren in de Heuvelgalerie-parkeergarage. Loop via de zijkant de Heuvelgalerie uit, steek de Vestdijk over en loop de Raiffeisenstraat in, om de bocht vind je ons!

Maar informeer je vooral goed hierover vóórdat je vertrekt.