Webinar Concept-RES 4 juni 2020

Op 4 juni praten we samen over de energietransitie in de Metropoolregio Eindhoven

 

Door de corona-maatregelen is de inwonersbijeenkomst over energietransitie en de regionale energiestrategie (RES) in het Evoluon in Eindhoven op 11 maart 2020 helaas afgelast.

Wij geven u graag alsnog de gelegenheid om mee te praten en kennis te nemen van de RES. Daarom organiseren wij op donderdag 4 juni van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur een webinar.

 

Gedurende de presentaties kunt u uw vragen in de chat stellen. Na afloop van de presentaties worden deze vragen zoveel als mogelijk beantwoord. Indien de tijd daartoe ontoereikend is, zorgen wij ervoor dat uw vragen later schriftelijk beantwoord worden. Ook na de informerende avond kunt u uw vragen mailen naar: ....


Als u dit webinar wilt bijwonen, meld u dan aan via de onderstaande aanmeldlink. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van de aanmelding en later, voorafgaand aan het webinar, ontvangt u een link om in te loggen in het webinar.

 

Een moderator begeleidt de discussie van het webinar en geeft vooraf tekst en uitleg. Wij hopen u op 4 juni welkom te heten en kijken uit naar een vruchtbare bijeenkomst.

Het webinar wordt opgenomen en vanaf 5 juni beschikbaar gesteld via deze website. Dus bent u verhinderd, dan kunt de bijeenkomst later  terugkijken en -luisteren.

 

Alle velden die zijn aangegeven met een * zijn verplicht

Delen

FacebookTwitterLinkedIn