Banner voor mailtekst

Uitnodiging: dialoog over duurzame vraagstukken

Hoe zorgen we dat jongeren participeren over duurzame vraagstukken?

Facilitating Company en Jong RES Metropoolregio Eindhoven organiseren zowel een digitale als een fysieke ontmoeting tussen jongeren en lokale bestuurders om elkaar beter te begrijpen. Het doel? Samen zoeken naar een oplossing voor een duurzame toekomst waarin de stem van meerdere generaties is meegenomen.

Tijdens het gesprek worden jongeren uitgedaagd om in eigen taal en vorm invloed uit te oefenen op duurzame vraagstukken. Tegelijkertijd worden bestuurders uitgedaagd om zich proactief te verplaatsen in de jongeren, te luisteren naar hun ideeën en zorgen, deze te begrijpen en vervolgens mee te nemen in politieke besluitvorming. Zo ontstaat er een gezamenlijk inzicht in hoe een duurzame toekomst er in het belang van zowel de jongere als bestuurder eruit kan zien.

Wil je als bestuurder participeren in het gesprek met lokale jongeren? Of wil je als jongere serieus gehoord en begrepen worden?

Meld je dan nu aan via onderstaande link voor de online dialoog. Deelname is vrijblijvend, kost maar een paar minuten en kan op een eigen gekozen moment. https://pakjeduurzametoekomst.nl/