Regio Deal Brainport en Brainport Nationale Actieagenda

Op 4 juli heeft het Algemeen Bestuur van de Metropoolregio Eindhoven gesproken over de Regio Deal Brainport en de Brainport Nationale Actieagenda. Het Algemeen Bestuur heeft unaniem ingestemd met het voorstel om deze te voorzien van een steunverklaring namens de 21 gemeenten.

 

Vaststelling Regio Deal en Brainport Nationale Actieagenda

De Regio Deal Brainport en de Brainport Nationale Actieagenda zijn op vrijdag 6 juli vastgesteld en naar de Tweede Kamer verstuurd. In deze brief van de Stichting Brainport en op de website www.brainporteindhoven.nl/actieagenda vindt u meer informatie hierover.

 

Vervolgtraject

plaatje actieagendaIn de volgende fase wordt voor de Regio Deal Brainport een uitvoeringsorganisatie ingericht. Gekoppeld aan de Brainport Nationale Actieagenda wordt een uitvoeringsprogramma opgesteld. Brainport Development en de Metropoolregio Eindhoven willen de invulling van dit programma graag oppakken met de 21 gemeenten. Het doel is om het  uitvoeringsprogramma in het najaar 2018 op te stellen en aan te bieden aan het Rijk. Het voornemen is om in oktober voor de portefeuillehouders EZ een werkatelier te organiseren om input op te halen.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Thomas Voncken, email: ..., telefoon: 040 259 46 56.

Naar overzicht

Reageer op dit artikel

velden met een * zijn verplicht
 

Delen

FacebookTwitterLinkedIn