Nieuwsbrief

MRE Magazine nummer 1: resultaten van samenwerken

In januari 2022 hebben we het MRE Magazine uitgegeven. Een magazine waarin we laten zien wat de resultaten zijn van onze samenwerking. Want na drie jaar uitvoering van het Samenwerkingsakkoord 2019-2022 is het tijd om terug te blikken. Wat is er bereikt? En hoe hebben we dat voor elkaar gekregen? Wie hebben daaraan gewerkt? En tegelijk kijken we ook een beetje vooruit: wat zijn de opgaven waar we als regio nu voor staan.

We bereiken dingen omdat we het niet alleen, maar samen doen.

Voorpagina MRE Magazine jan 2022

Onze regio kent een lange traditie van samenwerking. Samen staan we sterk in het aanpakken van de opgaven waar onze regio voor staat. Als samenwerkingsverband van 21 gemeenten werken we aan een regio waar het goed wonen, werken en leven is. En dat doen we samen. De burgemeesters, wethouders, raadsleden, ambtenaren en al die anderen die samenwerken, doen dat met grote betrokkenheid en gedrevenheid.

Dus wie kan beter vertellen over de resultaten van de samenwerking dan de mensen die nauw betrokken zijn bij onze samenwerking en de regio? Het magazine staat vol met verhalen van bestuurders en andere betrokkenen die zich elke dag met passie inzetten.

John Jorritsma, Ton van Happen, Elly Blanksma, Stijn Steenbakkers, Eric Tielemans, Piet Machielsen, Erik van den Oord, Daniel Schobben, Mathijs Kuijken, Helm Verhees, Fons d'Haens, Mario Jacobs, Frank van der Meijden, Frans Kuppens, Stef Luijten en Jannet Wiggers vertellen over samenwerken en de resultaten daarvan.

Lees het magazine

Lees hier het magazine als PDF. Of blader er door heen.