Header omgevingsagenda

Uitnodiging excursie naar ASML voor raadsleden

Beste collega-raadsleden,

Vorig jaar had de Metropoolregio Eindhoven in september het initiatief genomen om de excursies ‘samen de regio in’ te organiseren. Deze excursie werd zeer positief ervaren. Daarom hebben wij als raadsleden besloten om, samen met de Metropoolregio Eindhoven, een excursie te organiseren naar ASML in Veldhoven op zaterdag 7 oktober 2023.

ASML en het mobiliteitsvraagstuk in de regio

Wij nodigen jullie graag uit om je aan te melden voor de excursie naar ASML: Neem een kijkje in het Experience Center van ASML en ga in gesprek met Peet van de Loo, Mathijs Kuijken en ASML over de mobiliteitsuitdagingen voor overheid en bedrijfsleven bij ASML. Hoe verleidt ASML haar medewerkers om meer gebruik te maken van andere vormen van vervoer om de verkeersdrukte te beperken? Wat is de rol van de overheid hierin? Hou zouden hubs in deze problematiek een rol kunnen spelen en wat hebben wij als regio hieraan? Kortom, genoeg gespreksstof om met elkaar het gesprek aan te gaan.

Meld je nu aan voor deze excursie op zaterdagochtend 7 oktober

Deze excursie organiseren wij op zaterdagochtend 7 oktober bij ASML in Veldhoven. Voor een lunch wordt gezorgd.

Ben je enthousiast en wil je graag deelnemen aan deze excursie? Meld je dan nu aan via deze link. Een week voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je dan een mail met meer informatie m.b.t. parkeren e.d.

Wij hopen jullie allemaal te ontmoeten op 7 oktober bij ASML in Veldhoven.

Met vriendelijke groeten,

Floris Schoots, Bas van Sinten, Yfke Froentjes, Paul Kuijken en Maurits Spijkerman.