Startbijeenkomst 'update Metropoolregio Eindhoven'

Er staat een update voor u klaar. Net voor de zomervakantie 2017 is door Berenschot het evaluatierapport over de bestuurlijke samenwerking opgeleverd. Daarna hebben alle gemeenteraden zich hierover uitgesproken, en zij konden zich vinden in de conclusies van de evaluatie. Dat betekent dat we nu aan de slag gaan om de samenwerking te verbeteren, de update Metropoolregio Eindhoven.

 

Presentatie plan van aanpak ‘Update Metropoolregio Eindhoven’

Op 13 december leggen wij, de Stuurgroep (bestaande uit: Hans Gaillard, Wilbert Seuren, Piet Machielsen, Paul Verhoeven, Joan Briels, Elly Blanksma, John Jorritsma en Jannet Wiggers) het plan van aanpak de ‘update Metropoolregio Eindhoven’ ter vaststelling voor aan het Algemeen Bestuur. Meteen daarna willen wij het vervolgproces aan u presenteren. Daarom nodigen we u van 17.00 tot 18.00 uur uit bij Van der Valk in Eindhoven. Wij praten u dan bij over hoe we de bestuurlijke samenwerking in de Metropoolregio Eindhoven gaan verbeteren. Deze bijeenkomst is voor bestuurders, gemeenteraadsleden, griffiers en ambtenaren.

 

Wij vinden het belangrijk om samen met u aan de update te werken. We zien het verbeteren van de samenwerking als een gezamenlijke verantwoordelijkheid. De Metropoolregio Eindhoven is van ons allemaal.

 

Startbijeenkomst ‘update Metropoolregio Eindhoven’
Locatie: Van der Valk, Aalsterweg 322 in Eindhoven

Datum: woensdag 13 december

Tijd: 17.00 tot 18.00 uur

Deze bijeenkomst vindt plaats na het Regionaal Platform/Ontwikkeldag.  

 

Komt u naar de start van de update?

U kunt zich aanmelden via dit aanmeldformulier!

 

Graag ontmoeten wij u op 13 december. Wilt u alvast meer informatie over wie er in de stuurgroep en werkgroep zitten, hoe het proces er tot 13 december uitziet en welke procesfases we onderscheiden? Kijk dan op www.metropoolregioeindhoven.nl/update

 

Met vriendelijke groet,

John Jorritsma
Elly Blanksma
Hans Gaillard
Piet Machielsen
Paul Verhoeven
Joan Briels
Wilbert Seuren
Jannet Wiggers

Data informatie:

13 december 2017 | 17:00 - 18:00
    Naar overzicht

    Delen

    FacebookTwitterLinkedIn