Viaduct handen header

Vacatures

Procesmanagers

De opgaven voor de Metropoolregio Eindhoven worden groter. Met het Samenwerkingsakkoord In goede banen, is de koers voor de komende jaren uitgezet. Daarom zijn we op zoek naar procesmanagers voor de programma’s mobiliteit en energietransitie.

We zoeken collega’s die meewerken aan het realiseren van opgaven en projecten binnen de programma’s, met focus op tactisch/operationeel niveau.

We bieden je:

  • Een jaarsalaris van bruto maximaal € 91.000,-, inclusief IKB van 17,05%.
  • Een 36-urige functie (fulltime).

Heb je interesse of wil je meer informatie over de functie? Neem contact op met B. Bergmans 040- 2594576 of vacature@metropoolregioeindhoven.nl

Medewerkers Programma- en Procesondersteuning

We hebben vacatures voor de functie Medewerker Programma- en Procesondersteuning bij de programma's mobiliteit en energietransitie.

Ben jij klaar voor een uitdaging en wil je graag een impact maken in de regio Eindhoven? Word dan programmamedewerker bij ons. Van het organiseren van vergaderingen tot het coördineren van essentiële documentatie, jij bent onmisbaar.

De werving voor deze functies loopt via bureau Driessen. Dus heb je interesse dan kun je via de site Van Driessen reageren: https://www.driessen.nl/vacatures/medewerker-programma-en-procesondersteuning-metropool-regio-eindhoven-28696