Werkprogramma 2017 vastgesteld

Het Algemeen Bestuur heeft op 15 februari het Werkprogramma 2017 vastgesteld. Na ruim twee jaar samenwerking binnen de werkplaatsen zijn de opdrachten opnieuw tegen het licht gehouden en een stap verder gebracht. De veranderende wereld vraagt om andere oplossingen. En daarom moeten we pionieren, steeds zoeken naar de beste gezamenlijke aanpak.

 

 

Kaft werkporgramma 2017 2220x300

In de werkplaatsen werken we samen met de verschillende partners in ons netwerk. We leggen verbindingen met en tussen lokale, regionale, nationale en internationale partners. In de Regionale Agenda 2015-2018 hebben de 21 gemeenten afgesproken hoe we in de Metropoolregio Eindhoven de regionale ambitie gaan realiseren. Uitgangspunt is steeds dat de samenwerkende partners zoals Stichting Brainport, de 21 gemeenten, subregio’s/streeknetwerken en de Metropoolregio Eindhoven ieder hierin een eigen rol vervullen. De agenda Brainport Next Generation is – naast de Regionale Agenda – een belangrijke verbinder voor de economische agenda’s binnen de regio.

 

 

 


Het Werkprogramma 2017 biedt een actualisatie van de opdrachten van de werkplaatsen. De verantwoordelijkheid voor de uitvoering van deze opgaven ligt bij ons, de bestuurlijk trekkers van de werkplaatsen. We willen blijven vernieuwen. We blijven het vuurtje aanwakkeren!

 

Anton van Aert

lid Dagelijks Bestuur Metropoolregio Eindhoven

Jos van Bree

bestuurlijk trekker werkplaats Arbeidsmarkt

Staf Depla

bestuurlijk trekker werkplaats Economische Strategie

Roël Hoppezak

bestuurlijk trekker werkplaats Mobiliteit en Innovatie

Mathijs Kuijken

bestuurlijk trekker werkplaats Strategie Ruimte

Frans Stienen

bestuurlijk trekker werkplaats Wonen


Robert Visser

bestuurlijk trekker werkplaats Bedrijventerreinen en Detailhandel


Paul van Liempd

bestuurlijk trekker Gesprekstafel Duurzaamheid

 

Naar overzicht

Delen

FacebookTwitterLinkedIn