Voordracht van Henry van Rooijen en Geert de Brouwer voor ‘Brabants Besten’

De Eindhovense werkgevers Geert de Brouwer en Henry van Rooijen worden voorgedragen voor het ambassadeurschap Innovatief Werkgeverschap in Brabant. Hiermee zullen zij binnenkort toetreden tot het selecte gezelschap van ‘Brabants Besten’, ondernemers die uitblinken in o.a. sociaal ondernemen en sociale innovatie. Gedeputeerde Bert Pauli zal de beide ondernemers benoemen op woensdag 6 juli 2016.

 

Transport & Logistiek

Dat heeft gedeputeerde Erik van Merrienboer van Brabant zondag 22 mei jl. bekend gemaakt op de Dag van de Logistiek in Eindhoven. De twee ondernemers zijn met hun bedrijven actief in de sector Transport & Logistiek.

 

Henry van Rooijen, eigenaar van Van Rooijen Logistiek, is een van de kartrekkers in de totstandkoming van het Logistiek Platform Regio Zuidoost-Brabant. Met zijn bedrijf was hij zondag gastheer van de eerste Dag van de Logistiek die beoogt de belangstelling voor deze sector te vergroten. Ook biedt Van Rooijen werkgelegenheid aan zo’n 200 medewerkers met een arbeidsbeperking.

 

Geert de Brouwer is als directeur van Kusters Logistics al lange tijd actief in diverse ondernemersverenigingen in Eindhoven. Ook zijn bedrijf biedt werk aan mensen met een beperking. Kusters is sinds enkele jaren PSO-gecertificeerd (Prestatieladder Socialer Ondernemen).

 

“Eindhoven mag zich gelukkig prijzen met dergelijke ondernemers”, aldus gedeputeerde Erik van Merrienboer zondag. Hij juicht het initiatief tot oprichting van het Logistiek Platform van harte toe. Er zijn volop groeikansen voor deze sector.

Naar overzicht

Delen

FacebookTwitterLinkedIn