Programma TCI 2016 krijgt vorm!

Het driedaags programma van de TCI conferentie 2016 begint steeds meer vorm te krijgen. De Cluster Tours zijn rond en de sprekers op de Summit- en Working Day zijn nu bekend.  Op de tweede dag (Summit Day) krijgen wereldwijde topsprekers het podium en op de 3e dag (Working Day), gaan deelnemers  zelf met concrete vraagstukken aan de slag.

 

Van 8 tot 10 november 2016 komt het wereldwijde TCI Network, bestaande uit zo´n 500 clusterprofessionals bijeen in Eindhoven om over (regionaal) economische ontwikkeling te spreken. De Metropoolregio Eindhoven draagt vanuit het Stimuleringsfonds bij aan dit project.

 

De organisatoren Brainport Development en Wageningen UR willen met TCI 2016 impact creëren op een vernieuwende en zo veel mogelijk interactieve manier. De conferentie “Global Changes – Challenges for innovation clusters” stelt  de kansen voor innovatieve clusters centraal binnen de thema’s steden en competitiviteit, modern clusterbeleid en lerende netwerken.

 

Bent u geïnteresseerd? Neem dan een kijkje op de website van TCI voor het laatste programma. http://www.tci2016.org/#programme

 

Summit- en Working Day

Naar overzicht

Delen

FacebookTwitterLinkedIn