Nieuwe tender Stimuleringsfonds opengesteld

Tijdens het overleg van 18 januari heeft het Dagelijks Bestuur besloten met onmiddellijke ingang een nieuwe tender voor het Stimuleringsfonds open te stellen.

 

Deze tender zal sluiten op 1 april. Aanvragen kunnen worden ingediend voor projecten die een aantoonbare economisch toegevoegde waarde leveren op het gebied van werkgelegenheid, innovatie, versterking van de concurrentiepositie van de regio, verbetering van het vestigingsklimaat en/of duurzame ontwikkeling van de regio. Het moet gaan om projecten waarin minimaal twee partijen uit de regio Zuidoost-Brabant samenwerken.

 

18 projecten krijgen ondersteuning

Op 18 januari jl. heeft het Dagelijks Bestuur van de Metropoolregio Eindhoven de aanvragen uit de tweede tender van 2015 beoordeeld. In totaal zijn 18 projecten voor ondersteuning vanuit het Stimuleringsfonds Metropoolregio Eindhoven in aanmerking gekomen. Een viertal projecten is nog aangehouden voor het inwinnen van nadere informatie. De gehonoreerde aanvragen betreffen allemaal projecten in de eerste ontwikkelfasen, waarbij nieuwe technologieën of nieuwe methoden worden toegepast om economische meerwaarde te creëren.


Meer informatie

Voor meer informatie over het Stimuleringsfonds kunt u terecht op www.metropoolregioeindhoven.nl of contact opnemen met Maikel Denissen, procesmanager Investeringsfondsen, via ... of 040 259 45 98.

Naar overzicht

Reageer op dit artikel

velden met een * zijn verplicht
 

Delen

FacebookTwitterLinkedIn