Maak een punt met je leeftijd!

Werkplaats Arbeidsmarkt 18 januari 2017

SPECIALE GASTEN: JOHN DE WOLF -JOSETTE DIJKHUIZEN – FRANS HUIJBREGTS -  MARC VAN DER MEER

 

De economie draait op volle toeren. De arbeidsmarkt trekt aan. Maar hebben ook risicogroepen op de arbeidsmarkt nu de wind mee? Wat kunnen we doen om het succes voor mensen uit die doelgroepen te vergroten? Deze vragen staan centraal op een actiegerichte bijeenkomst van de Werkplaats Arbeidsmarkt van Metropoolregio Eindhoven. Met landelijk ambassadeur John de Wolf kijken we onder meer naar een succesvolle aanpak van de werkloosheid onder 50-plussers: MAAK  EEN  PUNT  MÉT  JE  LEEFTIJD

  

 John de Wolf 18 janauri 2017 400x120                                                                                                                      John de Wolf

 

Woensdag 18 januari 2017, Werkplaats Arbeidsmarkt

 

Drie succesversnellers komen aan de orde in een interactief programma:

 

· Maak een punt met je leeftijd, succesvolle aanpak van werkloosheid 50-plussers: (met o.a. John de Wolf en Alexander Steegh van De Mens Werkt Groep)

 

· Personeelsbeleid is een menselijke maat (Frans Huijbregts, directeur Huijbregts Groep over sociaal ondernemerschap)

 

· Zelfstandig ondernemerschap als oplossing (prof. dr. Josette Dijkhuizen, honorair hoogleraar ondernemerschapsontwikkeling)

 

Ook wethouder Staf Depla (gemeente Eindhoven), prof. Marc van der Meer (Tilburg University) en ondergetekende geven hun visie op succesversnellers. Mensen uit de doelgroep zijn aanwezig, zodat het tot een werkelijke ontmoeting kan komen tussen alle betrokkenen. Er is tot slot een informeel samenzijn met een drankje en een hapje.

 

Een vliegende start dus met de arbeidsmarkt in 2017.

 

Naar overzicht

Delen

FacebookTwitterLinkedIn