Jaarlijkse TCI conferentie in Eindhoven

Van 8 tot 10 november 2016 komt het wereldwijde TCI Network, bestaande uit zo´n 500 clusterprofessionals bijeen in Eindhoven om over (regionaal) economische ontwikkeling te spreken. De conferentie “Global Changes – Challenges for innovation clusters” stelt  de kansen voor innovatieve clusters centraal binnen de thema’s steden en competitiviteit, modern clusterbeleid en lerende netwerken. De Metropoolregio Eindhoven draagt vanuit het Stimuleringsfonds bij aan dit project.

 

De organisatoren Brainport Development en Wageningen UR willen met TCI 2016 impact creëren op een vernieuwende en zo veel mogelijk interactieve manier. De conferentie bestaat uit drie verschillende dagen: de eerste staat in het teken van Cluster Tours, op de 2e, Summit dag, krijgen wereldwijde topsprekers het podium en op de 3e, Working dag, gaan deelnemers  zelf met concrete vraagstukken aan de slag. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie Klik hier. Degene die zich voor 30 juni aanmelden, profiteren van de early bird discount!


Meerwaarde voor bedrijfsleven

Het organiseren van deze conferentie in Nederland en de daaraan gerelateerde activiteiten zullen Nederland en de regio op de kaart zetten en zullen daarnaast een flinke meerwaarde opleveren voor het bedrijfsleven door de kennis en aandacht die voor clusters wordt gegenereerd.

Naar overzicht

Reageer op dit artikel

velden met een * zijn verplicht
 

Delen

FacebookTwitterLinkedIn