50 nieuwe aanvragen voor het Stimuleringsfonds

Voor de nieuwe tender zijn 50 projectaanvragen ingediend. Veruit het grootste deel gaat om aanvragen voor studies, verkenningen, voorbereidingen en pilots. Voor deze vroege fase financiering weten ondernemers het Stimuleringsfonds steeds beter te vinden.

 

Met het Stimuleringsfonds wil de Metropoolregio Eindhoven innovatieve samenwerkingsprojecten ondersteunen om zo een bijdrage te leveren aan de regionale economie. Dat hieraan bij het bedrijfsleven behoefte is, blijkt uit de grote belangstelling voor het fonds.

 

Tendersysteem

Het Stimuleringsfonds werkt met een tendersysteem, waarbij twee keer per jaar aanvragen kunnen worden ingediend. Sluitingsdata liggen ieder jaar op 1 april en 1 oktober.

 

Toetsen en beoordelen

De ingediende aanvragen zullen eerst op ontvankelijkheid worden getoetst. Daarna worden alle aanvragen die aan de voorwaarden voldoen inhoudelijk beoordeeld. Naar verwachting zal de beoordelingsprocedure in januari worden afgerond met besluitvorming in het Dagelijks Bestuur van de Metropoolregio Eindhoven.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over het Stimuleringsfonds kunt u contact opnemen met Maikel Denissen, telefoon: 040 259 45 98, email: .... Bent u benieuwd naar welke projecten al eerder financiering hebben ontvangen? Bekijk dan hier de acht voorbeeldprojecten.

Naar overzicht

Delen

FacebookTwitterLinkedIn