Metropoolregio Eindhoven blog

De Metropoolregio Eindhoven is een flexibele, energieke netwerksamenwerking op thema’s waarop regionale samenwerking echt nodig is. Het is een netwerk van 21 gemeenten met triple helix partners en ambtelijke ondersteuning.

 

Op deze pagina komen de leden van het netwerk aan het woord; ze laten zien hoe de Metropoolregio Eindhoven werkt. De blogs worden geschreven door verschillende mensen, met verschillende rollen en dus ook verschillende verhalen. Maar ze hebben allemaal gemeen dat het trotse ‘metropolitans’ zijn.

 

Veel leesplezier!

 

Overigens: ben je zelf een enthousiaste ‘metropolitan’ en wil je je ervaringen in de Metropoolregio Eindhoven delen via een blog: laat het even weten: ...

 

Dunne energie

Hoeveel ruimte vraagt het duurzaam opwekken van onze energie? Deze vraag heeft de Metropoolregio Eindhoven beantwoord tijdens het regionale proces ‘Ruimte voor Energie’. En we hebben het ook mogen presenteren bij de Landschaptriënnale, op 22 september jl. tijdens de dag 'Energielandschappen'. Deze dag werd georganiseerd door de Deltametropool.

Goede voornemens in september

Wij van WC-eend…

Deze week las ik een post op Linkedin over een veel gemaakte fout bij content marketing:  navelstaren, schrijven over je eigen business………..

Amsterdam

Summertime and the livin is easy

Summertime, and the livin' is easy Fish are jumpin' and the cotton is high Oh, your daddy's rich and your ma is good-lookin' So hush, little baby, don't you cry

Vertrek als GGA-coördinator Zuidoost-Brabant

Eind 2015 is in volle vaart begonnen met het bouwen van een heuse Gebiedsgerichte Aanpak op het gebied van Verkeer en Vervoer in Zuidoost-Brabant.

Fijne vakantie!

De vakantieperiode nadert met rasse schreden. Hoewel ik iedereen nu al een bijzonder prettige vakantie toewens, zal ik de komende dagen toch nog wat mensen moeten teleurstellen voordat ze naar hun vakantiebestemming afreizen.

Bus dus

Misschien was de verwachting dat ik nu een blog zou schrijven over de evaluatie van de bestuurlijke samenwerking in de Metropoolregio Eindhoven. Maar niet dus... ik ging met de bus!

De langste dag

Het is vandaag 21 juni, de langste dag van het jaar.

Eerste Ontwikkeldag in Zuidoost-Brabant

Intussen is het al weer een week geleden dat in de zalen van het Techniekhuis te Veldhoven de eerste echte Zuidoost-Brabantse Ontwikkeldag werd gehouden.

Delen

FacebookTwitterLinkedIn