We’ll meet again! Don’t know where...

Ik en mijn collega’s bij de Metropoolregio Eindhoven besteden veel tijd aan het organiseren van bijeenkomsten. Het plannen, organiseren van vergaderlocaties mét catering of niet.. en natuurlijk met een goed programma: hoe zorgen we voor een zinvolle, leuke, interessante, vernieuwende, interactieve bijeenkomst. Een bijeenkomst die de bezoekers gewoon “erg leuk” vinden. Ja ja ,we leggen de lat hoog.

Raadsleden 6Raadsledenbijeenkomst bij Differ op 5 oktober 2016

 

Het is ook logisch dat we hier veel mee bezig zijn. Ontmoetingen organiseren is min of meer de ‘core business’ van de Metropoolregio Eindhoven. Ontmoetingen tussen de leden van ons netwerk, gemeenten én triple helix partners. Ambtelijk én bestuurlijk. Heel veel verschillende mensen dus!

 

Alleen als je elkaar echt ontmoet ontstaat er dynamiek, begrip en draagvlak. Alhoewel de dynamiek soms pas ontstaat tijdens de afsluitende borrel…. Maar ook die hebben wij dan goed georganiseerd ;-)

 

twitter vogel 150x150Offline en online

Elkaar face to face ontmoeten, is het altijd beste. Maar wij zien ook wel dat deelnemers van onze bijeenkomsten graag ook tijdens de bijeenkomst hun social media gebruiken. Ik ben vaak een backbencher, en zie de schermpjes voor me steeds mooi oplichten.

En ook ik zit lekker Twitter in de gaten te houden tijdens onze bijeenkomsten hoor, maar het is wel de Metropool-Twitter!

 

like-us-on-facebook-logo 300x200

Want ja, de Metropoolregio is ook actief op Facebook, LinkedIn en Twitter en we zijn begonnen met Instagram…  

Dus als je benieuwd bent naar wat er gebeurt in de Metropoolregio Eindhoven, en je wilt erover meepraten, zelfs tijdens een bijeenkomst ;-)

Volg ons ook op de social media of beter gezegd: like, deel, link, share, reply.

En maak ook op deze manier deel uit van de Metropoolregio Eindhoven.

 

J-L. Withaar,

Netwerkregisseur Communicatie.

 

Naar overzicht

Delen

FacebookTwitterLinkedIn