Metropoolregio Eindhoven blog

De Metropoolregio Eindhoven is een flexibele, energieke netwerksamenwerking op de thema’s waarop regionale samenwerking echt nodig is. Het is een netwerk van 21 gemeenten met triple helix partners en ambtelijke ondersteuning.

Op deze pagina komen de leden van het netwerk aan het woord, zij laten zien hoe de Metropoolregio Eindhoven werkt. De blogs worden geschreven door verschillende mensen, met verschillende rollen en dus ook verschillende verhalen. Maar ze hebben allemaal gemeen dat het trotse ‘metropolitans’ zijn.

 

Veel leesplezier!

 

Overigens: als je zelf een enthousiaste ‘metropolitan’ bent en je wilt je ervaringen in de Metropoolregio Eindhoven hier delen via een blog: laat het even weten: ...

 

Koopstromen: Lef om te kiezen!

In een unieke samenwerking tussen de Provincie Noord-Brabant, Metropoolregio Eindhoven, Rabobank Nederland en het platform De Nieuwe Winkelstraat is er een koopstromenonderzoek uitgevoerd voor de regio Zuidoost-Brabant

Walk the talk

Ik schreef het al eerder: ik ben dol op gezegden. En gisteren hoorde ik weer een mooie: ‘walk the talk’.

Metropoolregio Eindhoven en de Dutch Designweek

De leukste anderhalve week van het jaar in Eindhoven is weer voorbij. De stad barstte bijna uit zijn voegen van plezier, kennisdeling en uitvinders-buzz, maar ook van de mensen: de Dutch Design Week trekt ieder jaar meer volk

Proximity Lunch... Wát lunch? Proximity Lunch!

Wij van de Metropoolregio hadden een Proximity Lunch vorige week. “Een wát-lunch?” zult u vragen… Een Proximity Lunch

Uitstelgedrag: de rode draad

Kijk, er zijn van die werkzaamheden die niet bijzonder interessant zijn. Het voorwoord schrijven voor een notitie is zo iets. Je doet je best er iets interessants van te maken, maar je weet dat niemand het gaat lezen.

Dunne energie.

Hoeveel ruimte vraagt het duurzaam opwekken van onze energie? Deze vraag heeft de Metropoolregio Eindhoven beantwoord tijdens het regionale proces ‘Ruimte voor Energie’. En we hebben het ook mogen presenteren bij de Landschaptriënnale, op 22 september jl. tijdens de dag 'Energielandschappen'. Deze dag werd georganiseerd door de Deltametropool.

Goede voornemens in september.

Wij van WC-eend…

Deze week las ik een post op Linkedin over een veel gemaakte fout bij content marketing:  navelstaren, schrijven over je eigen business………..

Amsterdam

De zonde van de verbeelding

Boekenweekgeschenk 2017: “De zonde van de vrouw” van Connie Palmen.

Delen

FacebookTwitterLinkedIn